READING

Despre KOON si ospitalitate pe finesociety.ro

Despre KOON si ospitalitate pe finesociety.ro

Când eram mici, cei mai mulți dintre noi spuneau, cu maximă convingere, că atunci când cresc mari vor să se facă „musafiri”. Anita Panait și Nicoleta Tilincă visau, fiecare separat, să se facă gazde. Au copilărit la câteva străzi distanță, fără să se cunoască, și prima lecție despre ospitalitate, industria în care lucrează azi, au învățat-o în sufrageriile părinților.

Ai Nicoletei, pasionați de rock, se aflau în anturajul unor muzicieni cunoscuți ai anilor ’80-’90, așa că în casa familiei Tilincă se organizau petreceri la care veneau Nicola, Cristi Minculescu, Cristina Andrei sau Doru Borobeică. „Sufrageria noastră devenea un fel de piano bar”, râde ea.

Într-un alt apartament de pe Moșilor, mama Anitei își invita la cafea prietenii arhitecți și designeri, iar bunicii o trimiteau pe nepoată după pâine caldă și sifon. Bunicul ei, inginer de hidroizolații, a construit toate barajele mari ale României – Vidraru, Bicaz, Stânca Costești. Îl privea jucând table și pocher cu prietenii, iar de la bunica – „care m-a învățat că nu ieși nemachiată și fără perlă la gât nici până la poartă” fura cu coada ochiului tipicurile aranjării mesei.

Citeste materialul complet aici.

Multumiri din inima, Diana Cosmin!


Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
URMARESTE-MA