Superoferte cu KLM Romania, prin programul #doarsasezile

Ce calator infocat nu isi doreste cat mai multe  oferte si promotii cu preturi mici la biletele de avion? Mai ales ca, in general, biletele de avion cantaresc cel mai mult intr-un pachet de vacanta si deseori te fac sa renunti la unele destinatii in care ti-ai fi dorit sa ajungi. Fiind implicata intr-o oarecare masura in industria de turism, observ si analizez comportamentul companiilor vizavi de cererile clientilor. Clienti care, dintr-un motiv care tine in mare masura de un buget cat mai redus pentru vacante cat mai frumoase, au devenit tot mai pretentiosi. Au si de ce, numarul agentiilor si ofertelor de travel e tot mai mare. Desigur, e nevoie si de multa educatie in privinta tipurilor de pachete care merita cumparate si cum ne alegem agentia, insa ne confruntam cu clienti tot mai nehotarati si companiile de travel chiar trebuie sa se agite sa ii convinga si sa ii castige. Pe termen lung, daca se poate.

Sunt unele companii care au inteles insa ca nu mai e asa simplu sa ai volum si sa loializezi clientii decat prin campanii si programe cat mai dese si relevante. Si sunt unele care se misca chiar bine in piata si care au inteles si cat de important a devenit contactul direct cu potentialii clienti si pregatirea unor oferte atractive pentru ei. Una dintre cele mai active si dinamice companii, in special in social media, pe zona de promotii, concursuri, oferte speciale si programe de loializare este cu siguranta KLM. Si apreciez coerenta campaniilor, chiar cred ca poate fi luata ca role model.

Dupa o vara in care au fost foarte activi, cei de la KLM Romania vin toamna asta cu o promotie surpriza: #doarsasezile.

Pe scurt, timp de doar sase zile, in perioada 19-24 Septembrie 2013, iubitorii de calatorii isi vor putea cumpara bilete de avion spre destinatii intercontinentale la preturi speciale.

Destinatiile sunt secrete pana pe 19 Septembrie, insa pana atunci, toti cei interesati se pot inscribe pe site-ul campaniei – www.DoarSaseZile.ro – pentru a avea acces la toate informatiile.

De retinut ca reducerile vor fi mari, insa locurile sunt limitate. Toti cei care se vor inscrie pe site pana pe 19 Septembrie, vor fi anuntati direct pe e-mail despre inceperea promotiei si despre destinatiile incluse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *