Astazi se vor decerna premiile World Travel Awards 2012

In aceasta seara are loc gala World Travel Awards, in cadrul careia vor fi premiate cele mai reputate branduri europene din industria de turism.  Anul acesta, evenimentul va fi gazduit de hotelul Conrad, din regiunea Algarve, Portugalia, brandul de lux parte din lantul hotelier Hilton  Worldwide.

Unele din premiile cheie sunt Cel mai bun Hotel Nou din Europa („Europe’s Leading New Hotel”), cu nominalizari ca Grand Hotel Kyiv and Jumeirah Frankfurt, St. Pancras Renaissance London Hotel si Corinthia Hotel London, respectiv cel pentru liderul destinatiilor de city break din Europa ( „Europe’s Leading City Break Destination), premiu pentru care se lupta orase ca Istanbul, Londra, Lisabona, Paris, Roma, Saint Petersburg si Copenhaga.

Sunt asteptati la gala cei mai importanti oameni de decizie din turism, din intreaga Europa. Desfasuratorul serii  include o cina gourmet, cu preparate din cele mai speciale, momente de divertisment de top si gala de premiere. Invitatii vor putea participa, de asemenea, la turneul WTA Europe Golf Classic, organizat pe unul dintre cele mai bune terenuri din regiune, Quinta do Lago.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *