Sa ne cazăm la…container

Suntem mereu in cautare de locuri noi, destinatii perfecte, hotelul de vis. Dar daca ai face o mega nebunie in urmatoarea vacanta si alegi sa dormi intr-un container? Haha, pare o gluma buna. De fapt, poti sa faci asta la propriu sa alegi un container pentru somnul tau de vacanta.

Vorbim de un hotel pop-up aparut in Belgia, unde un intreprinzator a avut ideea indrazneata sa transforme containarele chinezesti parasite in portul Antwerp in…superbe camere de hotel.

Ai tot confortul, camera e mobilata modern, au aer conditionat si instalatie de incalzire, ipod docking, filtru de cafea si fierbator de ceai. Micul dejun e servit in camera container. 🙂

Distractia costa 200 de euro pe noapte. E drept ca te poti caza la un hotel de lux cu banii astia, dar daca vrei sa incerci ceva diferit si vrei sa iti faci norma la excentricitate pe 2013 poti sa faci o rezervare aici.

1 comentariu

  1. Am dormit in containere timp de un an si 4 luni, era cam singura varianta de cazare in locul in care ma aflam. Cateodata trebuia sa merg cam 2-300 m pana la dusuri! In rest, aveam A/C, filtru de cafea si fierbator, deci nu erau mari diferente de confort fata de ce ofera „hotelul” de mai sus 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *