S-au lansat cursele charter pentru vara lui 2014

Christian Tour a scos pe piață ofertele pentru cursele charter – vara 2014, iar românii pot cumpăra încă din luna septembrie sejururi pentru sezonul estival urmator, cu reduceri de 50%, plătind un avans de doar 25 de euro. Conceptul First Minute, folosit pentru prima oară atât de timpuriu în România, oferă turiștilor reduceri de până la 50%.

Pentru turiști, conceptul de First Minute aduce o mulțime de avantaje, printre care vacanțe mai ieftine ca niciodată, creditare fără dobândă, direct de la agenție, pe un interval mare de timp, posibilitatea de a-și organiza mult mai bine concediul și de a-și gestiona bugetul pentru sezonul estival 2014, disponibilitate pe toate datele de plecare și pentru hotelurile vizate.

Acum pot fi achiziționate în regim First Minute sejururi individuale sau de grup, atât din București, cât și din provincie, pentru unele dintre cele mai căutate destinații: Creta, Rodos, Thassos, Corfu, Zakynthos, Halkidiki, Riviera Olimpului etc.

Pentru a-și rezerva vacanța de vară, turiștii dau la înscriere 25 euro, apoi achită încă 30% din tarif până la 15 ianuarie, iar diferența rămasă  trebuie plătită cu 60 de zile înainte de data plecării.  Pentru sezonul estival care urmează, Christian Tour și-a completat oferta cu multe hoteluri noi , aduse în exclusivitate pe piața românească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *