Escapada de weekend cu iz romantic

Si mai ales spontana. Eu una prefer plecarile spontane. Intotdeauna mi-a fost greu, spre imposibil, sa ma organizez cu mult timp inainte pentru orice fel de vacanta.

Sunt o fire romantica de fel. Nu felul ala cu petale pe pat si lumanari, dar as aprecia oricand un voiaj surpriza in 2, de exemplu. Ca vine de la el sau de la mine, nu conteaza.

Asa ca va propun o aroganta, daca aveti niste banuti pusi de o parte. Surprinde-ti jumatatea cu o escapada pana la Viena, de exemplu. Maine, sub pretextul ca vrei sa iesiti undeva dragut (cu asigurarea in prealabil ca jumatatea are buletinul la purtator), ia un taxi si nu va opriti decat la aeroport. Nu aveti nevoie de nimic la voi in principiu, e o aroganta sentimentala. Dar daca nu poti trai fara un schimb la tine, roaga un complice sa iti aduca rucsacelul pregatit in prealabil direct la aeroport.

Transport

Ai cursa cu Tarom la ora 16:00, intr-o ora jumatate sunteti acolo. Costul este de 270 Euro/pers. Rezervari aici.

Cazare

Ca sa fie surpriza surpriza, de la aeroport va duceti direct la Sofitel, poti rezerva camera aici, costa 295 Euro/noapte; o camera Luxury, cu vedere minunata asupra orasului. Poti alege varianta Romance, cu breakfast in bed.

Seara e musai sa luati cina la Loft, restaurantul de la ultimul etaj al hotelului, este fabulos.

A doua zi va puteti plimba prin centru, e simplu de ajuns pe jos de la hotel. Mergeti in Stephan Plaz, unde trebuie sa incercati un desert la orice terasa din zona. Au dulciuri delicioase, recomand Sacher torte, e una dintre specialitatile lor. Daca va tine cardul, puteti face si o scurta sesiune de shopping pe MariaHilferstrasse.

Daca te incadrezi in drum, hotel, cina si banutii de buzunar pentru plimbare, distractia asta te-ar usura de 1000 de Euro. Dar iti garantez ca te va pomeni un an intreg de aici inainte.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *