3 zile cu Air France

 

 

DOAR 3 ZILE_AF_Mai

Mi-e clar ca fiecare om reactioneaza la anumiti stimuli. Majoritatea au legatura cu experienta si cu amintirile. Air France are foarte des super oferte la biletele de avion, iar campania #doar3zile mi se pare foarte buna. Loveste des, cu fel de fel de destinatii. Cum am vazut Miami, mi-au iesit ochii din orbita. In Florida, am avut poate cea mai frumoasa vacanta. Ceea ce va doresc si voua! Miami, Palm Beach, Orlando cu parcurile sale tematice, Key West…o multime de experiente frumoase si amintiri unice. Si o dorinta puternica de a reveni, cat mai curand.

Parca ma inteapa degetele sa dau click pe buy la asa pret: 619 Euro. Daca aveti in plan o escapada in America, nu ratati un deal bun. Sau puteti merge pe coasta cealalta, la San Francisco, cu 729 Euro. Sau daca vreti cu mai multa veselie, muzica si spirit latino, fugiti in Mexic, cu 699 Euro. Sigur ca preturile sunt pe ideea incepand de la…dar daca te grabesti, s-ar putea sa prinzi chiar mai bine. Mai ales ca vorbim de zone perfecte pentru vacanta de iarna. Deci, pe principiul fa-ti vara sanie, stii ce ai de facut ca sa te bronzezi in decembrie.

Preţurile includ toate taxele pentru zbor dus-întors din Bucureşti. Perioada de călătorie este 23 august 2014 – 31 martie 2015.

Calatoriti cat mai mult. Oriunde si oricand puteti. Chiar si pentru o zi, chiar pentru cativa zeci de km. Doar plecati de acasa, schimbati aerul. Face atat de mult bine.

Succes la calatorii de vis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *