Williams. Sir Robbie Williams.

Nici nu stiu cand au trecut deja doua saptamani de cand l-am revazut pe artistul absolut, Robbie Williams, intr-un concert de senzatie, la Londra. Vremea de afara m-a dus cu gandul inapoi, mi-e clar ca frigul e mult mai primitor acolo decat aici. Preiau leapsa data de draga de Fifi si astern 2 randuri despre super weekend-ul petrecut la inceputul lui decembrie intr-una din cele mai cool capitale Europene.

A fost o plecare spontana de-a dreptul, dar extrem de benefica. Presarata cu hohote de ras, dar mai ales cu emotia unui concert fabulos. Pana acum 2-3 ani nu prea relationasem direct cu show-rile live ale artistilor internationali cu nume sonore, dar dupa ce am prins gustul, alaturi de niste prieteni cu expertiza in zona de concert trips, am realizat ca am mult de recuperat si multe de vazut. Asa ca pe masura ce am inceput sa umblu pe la diverse concerte, unele mai mari, altele mai mici, am devenit si eu un mic critic in ceea ce priveste productia spectacolelor. J

In cazul lui Robbie Williams nu as avea ce sa critic, a fost exceptional. Rebel si golan recunoscut la nivel mondial, aclamat de zeci de mii de oameni la fiecare spectacol, a aratat acum o noua fata publicului, aceea de tatic iubitor. A avut o chimie fantastica cu publicul si un dialog permanent, foarte apreciat. Concertul a fost transmis live pe Sky TV, iar artistul a tinut sa se autoproclame Sir in fata camerelor de filmat, cerand public reginei sa i se acorde distinctia bine-meritata. Aroganta maxima sau ce? Seara a culminat insa cu o dedicatie speciala pentru fetita lui, Theodora Rose, in varsta de numai 3 luni. A fost suficient un This is from daddy for Teddy (cum o alinta pe cea mica) pentru a topi literalmente publicul.

Concluzia: Robbie este un artist desavarsit, iar concertele lui sunt un must, macar o data in viata. Mie una mi-a transmis un vibe foarte bun, ma tine si acum. Cred ca e unul dintre cei mai buni oameni de live concerts, mai ales din perspectiva interactiunii cu publicul. Toata lumea parea vrajita si nu era om pe O2 Arena sa nu stie  versurile melodiilor.

Saptamana trecuta  s-au pus in vanzare biletele pentru turneul de anul viitor, asa ca ati face bine sa nu ratati ocazia – http://tickets.robbiewilliams.com. Pe mine ma tenteaza o noua revedere, oscilez intre Amsterdam sau Munchen.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *