Concurs fulger: Castiga un super ghid de calatorii cu #privelisticaretaierespiratia

Imi plac la nebunie ghidurile, cartile si albumele de calatorii. Cand le rasfoiesc, am senzatia ca ajung in locurile descrise cu ochii mintii. Si sunt asa bune cand vrei sa iti clatesti ochii si sa iti faci planuri de calatorii. Asa ca m-am gandit sa fac o bucurie si altor pasionati de calatorii si sa ofer un ghid foarte util, care te ajuta sa afli unde este mai bine sa calatoresti in functie de anotimp.

Si pentru ca atunci cand calatoresc imi place sa gasesc privelisti minunate, m-am gandit sa caut si alte #privelisticaretaierespiratia in afara de cele gasite de mine pana acum. Daca vrei sa participi trebuie doar sa citesti si sa respecti regulamentul.

Ce trebuie sa faci?

Sa trimiti pe adresa contact@calatorii360.ro o poza din vacantele tale care poate intra in categoria #privelisticaretaierespiratia. Poate cine stie, gasesc la voi si inspiratie pentru urmatoarea destinatie de vacanta.:)

Premiu– Ghidul Calatorii in orice anotimp, editat de Editura Litera.

Regulament:

– sa trimiteti o fotografie dintr-o vacanta personala. Poti trimite maxim 3 fotografii, din 3 locuri diferite. Sa mentionati in subiectul email-ului urmatoarele: Poza pentru concurs #privelisticaretaierespiratia.

– sa mentionati unde este facuta fotografia.

– sa va scrieti numele complet.

– sa dati LIKE paginii noastre de Facebook.

ATENTIE: nu se accepta in concurs poze de pe internet.

– perioada concursului: 3-10 Septembrie. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si va fi anuntat joi, 12 septembrie.

Va astept pozele cu nerabdare. Succes!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *