M-am indragostit pe internet. De un hotel

A fost odata ca niciodata. Aşa încep poveştile frumoase. Aşa începe şi povestea mea de dragoste cu Clontarf Castle. L-am văzut întâia dată pe internet. Şi m-am îndrăgostit ca în filme. Căutam un apartament de închiriat în Dublin, pentru vacanţa noastră şi am dat peste el din întâmplare.

Am vrut să fac rezervarea pe loc, dar nu mă lăsa sistemul: no rooms available. Choose another period…pai nu prea aveam cum, pentru că luasem deja biletele de avion. Şi atunci am făcut o nebunie: i-am trimis o scrisoare de dragoste. Scriam de dragostea la prima vedere şi ameninţam că nu vreau să văd Dublinul dacă nu mă cazam la Clontarf.

Scrisoarea mea electronică a primit răspuns rapid. Managerul mi-a spus ca sunt onorati ca imi doresc atat de tare sa stau la Clontarf, mi-au gasit o camera si imi ofera si o reducere! Sa mai spuna cineva ca nu e bine sa iti impartasesti sentimentele. 🙂

Hotelul e de vis. Vorbim de un castel din secolul al XIX- lea care a fost transformat in hotel de lux. Amplasat intr-o suburbie linistita a Dublinului, un fel de Snagov al nostru, Clontarf Castle e locatia ideala daca vrei sa fugi de nebunia din centrul orasului.

Cu autobuzul faci 15 min pina in Temple Bar. Camerele sunt imense, cu paturi inalte, covoare groase si moi, ai 3 restaurante la dispozitie.  Confortul e maxim.

Cazarea pentru 2 persoane in camera dubla costa 100 de euro pe noapte. Un pret absolut ok pentru ce gasesti acolo.

Va rog sa studiati  fotografiile. Atentie! Sa nu va indragostiti prea tare….

 

Cristina Popa, sau Fifi, cum o alinta prietenii, este un producator de televiziune de exceptie, coordonand in prezenta una din cele mai urmarite emisiuni de talk-show- 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu. Pe langa dragostea pentru jurnalismul de televiziune, marea pasiune a Cristinei sunt calatoriile. O puteti cunoaste mai bine si citi inclusiv pe blogul ei personal Fifi stie!.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *