eTravel Conference revine pe 10 octombrie

Intotdeauna am considerat ca discutiile si dezbaterile, mai mult sau mai putin publice, fac parte dintr-un mecanism menit sa sprijine si sa ajute industriile intru progres si dezvoltare. Si sa deschida putin mintea celor care nu mai vad dincolo de peretii birourilor si a celor care refuza cu indarjire progresul tehnologic si ceea ce se cheama, in termeni simpli, globalizare, bat-o vina. Sunt inca oameni care nu inteleg sau nu vad importanta unei comunicari profesioniste in online sau social media, in ecuatia unui business de succes. Clientii devin tot mai pretentiosi, tot mai atenti cu produsele sau serviciile pe care isi cheltuie banii, vor sa li se acorde o atentie tot mai mare, sa se simta speciali, sa comunici cu ei cat mai direct posibil, sa ii cuceresti.

Asa ca, daca  lucrezi in industria turismului si vrei sa te pui la curent  cu noile trenduri in ceea ce priveste strategiile de dezvoltare si extindere a afacerilor si tacticile de promovare online actuale si de viitor, ar fi bine sa nu lipsesti de la eTravel Conference. Pentru cei care nu vor putea merge, ma voi ocupa sa vin cu cat mai multe informatii de acolo, ca blogger ambassador al evenimentului, alaturi de alti cativa bloggeri de turism.

In prima parte a zilei evenimentul promite 2 sesiuni de conferinte in cadrul carora se vor prezenta oportunitatile si tendintele actuale din industria turismului, strategii de optimizare a costurilor destinate promovarii online, tactici de prevenire a crizelor si de gestionare a acestora, dar si instrumente utile in comunicarea online.

In partea a doua a zilei, evenimentul va include trei seminarii specializate ce ofera informatii avansate participantilor, dedicate atat celor care nu sunt familarizati cu practicile de digital marketing, dar si celor care isi doresc sa aprofundeze aceste notiuni. Gasesti aici mai multe detalii despre program.

Printre speakeri se afla oameni cunoscuti si apreciati din industria turismului, a comunicarii si din blogosfera.

Screen Shot 2013-07-10 at 10.00.02

Conferinta va avea loc pe 10 octombrie, la Bucuresti, iar accesul se face in baza unei taxe, pe care insa o poti plati cu discount in caz de early booking. Taxa de participare este de 120 de Euro pentru conferinta + seminarii, sau 45 de Euro doar pentru conferinta, respectiv 75 de Euro doar pentru seminarii. Daca te inscrii pana pe 15 august, platesti 75 de Euro cu totul. Pentru inregistrare, completezi formularul de aici.

eTravel Conference se afla la a doua editie si este organizat de Evensys, companie ce dezvolta de mai bine de 7 ani conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

 

1 comentariu

  1. Pingback: eTravel Conference 2013, ediţia de toamnă | Trans – Ferro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *