În luna cadourilor femeile au ”super reduceri” la vacanțe prin besttourism.ro

Doamnele și domnișoarele sunt și în acest avantajate în luna martie, pentru că petrec un sejur la un hotel de 5* all inclusive în Turcia, fără să mai plătească taxele de aeroport. Oferta aparține Hypermarketului de Calatorii Besttourism.ro care a scos pe piață cele mai bune produse turistice, aparținând atât turoperatorilor români, cât și străini.

Reprezentantele sexului frumos care achiziționează din timp un pachet early booking în stațiunile din Antalya, au pe lângă clasicele reduceri de până la 30% și o surpriză de nerefuzat: taxele de aeroport zero. Promoția Hypermarketului de Călătorii face parte dintr-o strategie de marketing menită să ofere turiștilor cele mai bune prețuri și oferte speciale la o gamă variată de servicii turistice. Astfel că un sejur cu avionul în Antalya incluzând 7 nopți de cazare, la un hotel de 5*, cu ultra all inclusive  prețurile încep de la 364  euro de persoană. Detalii  pe besttourism.ro sau la telefonul 0312263325.

Mai multe informații despre ofertele și surprizele pregătite de Hypermarketul de Călătorii Besttourism.ro ne oferă consultantul în turism Ciprian Enea:

Rep: Cum pot beneficia turiștii de cele mai bune oferte de vacanță?

Ciprian Enea: Echipa noastră selectează permanent cele mai interesante oferte ale momentului și oferă fiecărui client servicii turistice optimizate în funcție de perioadă, preferințe, buget. În sprijinul acestui demers s-a potrivit de minune ajutorul primit din partea Uniunii Europene, care ne-a facilitat implementarea unui proiect european, cu finanțare nerambursabilă, acordat prin Regio-Programul Operațional Regional 2007 – 2013, axa prioritara 4 “Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local”. Proiectul are ca scop dezvoltarea pe segmentul on-line a Hypermarketului de Călătorii Besttourism.ro

Rep: Care este scopul acestui proiect?

Ciprian Enea: Ne-am propus să îmbunătățim platforma www.besttourism.ro, un loc în care  turiștii beneficiază de o gamă largă de informații, pe care le pot lua din articolele, comentariile, blogurile și impresiile de călătorie postate pe noul portal.  Site-ului nostru vine în sprijinul turiștilor cu o gamă variată de informații de călătorie avizate, oferite în timp real de către consultanții, redactorii, bloggerii sau turiștii care postează impresii pe Besttourism.ro. Turiștii au astfel pe o singură platformă toate informațiile legate de sejururi, bilete de avion, cazări, croaziere, chartere, circuite, rent-a-car, asigurări medicale etc.

Rep: Care este valoarea investiției?

Ciprian Enea: Ciprian Enea: 250.000 de euro, din care aproximativ 75% reprezintă finanațare nerambursabilă din partea Uniunii Europene. Datorită acestei finanțări, dezvoltăm cel puțin șase noi locuri de muncă, noii noștri colegi completând astfel actuala echipă de agenți de vânzări, editori și programatori de la besttourism.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *