ÎNCEPE UN NOU SEZON DE BRUNCH DELUXE LA SHERATON BUCHAREST HOTEL

Restaurantele Benihana și Avalon din cadrul Hotelului Sheraton Bucharest, începând cu 22 septembrie vor găzdui în fiecare duminică deja cunoscutul Brunch Deluxe. Iți rezervăm duminicile pentru o experiență culinară alături de familie și prieteni într-o atmosferă selectă și destinsă care te vă relaxa și iți va da energia necesară pentru a începe o noua săptămână.

Pe langă răsfățul culinar, noul sezon de Brunch Deluxe te rasfață și la piscină, la Skyview Pool & Spa. Un moment de relaxare, după o masă copioasă este tot ceea ce-ți poți dori mai mult. Amplasată la etajul doi al hotelului, piscina își întâmpină oaspeții într-un spațiu intim, confortabil și cochet cu dotări de ultimă generație, precum un sistem de înot împotriva curentului de aer sau apă, trei zone de hidromasaj și două sonde de masaj cervicale, o adevărată oază, situată chiar în mijlocul Bucureștiului.

Chef Ashlie Dias, câștigătorul premiului Chef-ul anului 2019 în industria hotelieră, obținut în cadrul evenimentului Top Hotel Awards, alături de echipa sa, a conceput un meniu complex cu influențe din bucătăria internațională, bucătăria asiatică și, că un element nou anul acesta, a integrat în colecția de rețete și preparate specifice bucătăriei românești. Din meniu nu lipsesc nici delicioasele prăjituri de la faimoasa cofetărie Centro Cakes, completând astfel Brunch-ul cu note dulci și aromate.

Un alt element al conceptului de Brunch îl reprezintă show-ul culinar de gătit live la teppanyaki, pe care bucătarii Benihana îl vor prezenta cu măestrie în fiecare duminică oaspeților care ne trec pragul.

Brunch Deluxe este gândit ca o experiență completă, pentru toată familia, așa că cei mici se pot bucura de colțul dulce creat de Centro Cakes și de spațiul de joacă, în timp ce părinții vor fi invitați la degustări de vin asociate cu brânzeturi fine, sub îndrumarea somelierul Sheraton.

Brunch Deluxe va fi disponibil în fiecare duminică, în restaurantele Avalon, respectiv Benihana, în intervalul orar 12:30 – 16:00, la prețul de 235 lei de adult, respectiv 115 lei de copil (între 6 și 12 ani). Copiii până în 6 ani beneficiază de acces gratuit, de asemenea, accesul la piscina hotelului este inclus, după ora 16:00.

Despre Sheraton Bucharest Hotel

Situat în centrul oraşului Bucureşti, la câţiva paşi de principalele linii de transport public, Sheraton Bucharest Hotel face parte din cel mai mare grup hotelier la nivel mondial, Marriott International, cu peste 6700 de hoteluri, în 130 de tari.

Hotelul oferă o gamă completă de facilităţi, cum ar fi acces gratuit la internet WiFi de mare viteză şi serviciu de concierge. Cele 270 de camere şi suite sunt dotate cu patul Sheraton Sleep Experience®, TV cu ecran plat şi opţiuni de divertisment în cameră.

Experiența culinară oferită de  restaurantele Avalon, respectiv Benihana combină ingrediente alese cu atenţie cu cele mai noi tehnici de gătit. De asemenea, hotelul pune la dispoziţie Centro Bar, un lounge bar confortabil, precum şi Centro Cakes, care poate cuceri pe oricine cu deserturile sale de design.

Vă puteţi începe ziua cu un antrenament la centrul fitness sau o sesiune de înot în piscina Skyview Pool SPA, care îşi aşteaptă oaspeţii cu panorama asupra cerului dar și asupra orașului. Piscina încălzită este dotată cu un sistem special de înot contra unui curent de aer sau apă, 3 zone de hidromasaj şi 2 fântâni pentru masaj cervical. Pentru o sesiune completă de răsfăţ este disponibilă și o gamă variată de tratamente SPA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *