La vanatoare de concerte prin Europa

Ei da, cum va spuneam eu in postul cu goana dupa Robbie Williams la Londra, imi doresc sa evadez mai des cu astfel de pretexte prin Europa. Si am zis sa pornesc de la un program al celor mai tari concerte de anul asta, sa stiu cum fac itinerariul. Gusturile stiu ca difera, dar eu pun aici pentru toata lumea, iar la final bifez alegerile personale.

 

The Script

26 Ianuarie Brussels

30 Ianuarie Zurich

23 Martie Londra

Robbie Williams Take The Crown Tour

13 Iulie Amsterdam

31 Iulie Milano

7 August Munchen

Rihanna Diamond Tour

23 Iunie Amsterdam

9 Iulie Viena

22 Iulie Stockholm

The Killers Tour

22 Februarie Dublin

4 Martie Hamburg

12 Martie Paris

Pink The Truth About Love Tour

12 Aprilie Dublin

3 Mai Berlin

10 Mai Praga

Muse

4 Iunie Amsterdam

6 Iulie Roma

27 Iulie Helsinki

The Wall Live Tour Rogers Watters

11 August Copenhaga

23 August Viena

8 Septembrie Amsterdam

Bon Jovi

17 mai Viena

24 mai Stockholm

6 iunie Copenhaga

Kings of Leon

12 Iunie Londra

19 Iunie Frankfurt

14 Iulie Lisabona

One Direction – recunosc ca nu ii stiu/ascult, dar vad ca e isterie in randul adolescentilor (si nu numai), astfel ca ii inlcud aici.

1 Aprilie – Londra

29 Aprilie- Paris

24 Mai- Madrid

 

Itinerariul meu arata cam asa: 23 Martie- The Script la Londra -> 10 mai- Pink in Praga -> 23 Iunie- Rihanna la Amsterdam -> 14 Iulie- Kings of Leon in Lisabona -> 7 August- Robbie William la Munchen.

Sigur ca e un itinerariu ideal, la care momentan doar visez. Insa, daca ar fi sa fac un calcul, de exemplu, ca dau o fuga in martie, sa vad Script la Londra, costurile pentru 2 persoane ar fi undeva la  650 Euro, pentru o escapada de un weekend. Detaliez:

  • 150 Euro – 2 bilete pe gazon. Recomand sincer cumpararea biletelor pe gazon, nu e nevoie de scaun la concerte, trebuie sa fii in multime ca sa gusti experienta. Sigur ca unele bilete la gazon pot fi uneori mai scumpe decat in anumite zone cu scaune, dar daca bugetul nu iti permite, incerci sa nu ravnesti la locuri aproape de scena, se aude bine si din spate pe arenele din strainatate.
  • 250 Euro- cazare 2 nopti la hotelul St. Giles Hotel & Leisure. Recomand acest hotel, este chiar in inima Londrei, aproape de orice zona, langa metrou, civilizat si oarecum spatios pentru hotelurile tipic londoneze. Eu am ales o oferta de pe www.booking.com
  • 250 Euro- 2 bilete de avion, daca alegem sa zburam cu Wizzair.

Teoretic, daca esti foarte pasionat si stii pe cine ai vrea sa vezi anul acesta, poti sa dai o fuga oriunde dupa trupa preferata la costuri acceptabile, daca te organizezi din timp. De retinut ca printre concertele alese de mine, cele mai scumpe orase ar fi Dublin si Londra, respectiv capitalele Tarilor Nordice.

Am mai gasit ceva dragut, daca suna tentant un maraton de concerte, la Lisabona. E vorba de festivalul Opium, care cuprinde 3 concerte mari, in 3 zile consecutive: Green Day (12 Iulie), Depeche Mode ( 13 Iulie), respectiv Kings of Leon (14 Iulie). Gasiti aici si o oferta atractiva, care cuprinde si un abonament la toate cele 3 concerte.

Sa aveti parte de cat mai multe concerte bune anul acesta! Daca aveti nevoie de sprijin pentru organizarea unei escapade, dati de veste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *