Maine incepe aventura #CalatorPeValeaPrahovei

Din ciclul ironia sortii, maine plec pe Valea Prahovei. Plec cu o gasca faina de oameni, parte din blogosfera de travel autohtona. Zic de ironia sortii pentru ca de fel, am fugit mereu de aceasta zona. De buna voie si nesilita de nimeni sau de vreun context, nu am mai fost pe acolo sa petrec un weekend de prin 2008. Am avut doar popasuri scurte, in drum spre alte locuri frumoase prin tara.

Dar am fost provocata de cei de la turismmarket.ro, care au promis ca vom descoperi locuri mai putin stiute si foarte frumoase, pentru care merita totusi sa razbesti aglomeratia. Unde mai pui ca o mai si eviti.

Eu sunt o fire aventuroasa si imi plac mult escapadele in zone care presupun miscare, drumetii, sport, multa activitate in general. Programul ma incanta la o prima vedere, o sa impartasesc cu voi experienta in timp real, cu detalii la intoarcere.

Calator pe Valea Prahovei

Pe scurt, vizitam Escapade Adventure Park Zamora, Stana Zamora, facem jeep safari, drumetii pe Creasta Baiului si la Valea Spumoasa. Vizitam putin si Castelul Cantacuzino.

Destul de challenging pentru mine. Ma declar nerabdatoare. 🙂

Evenimentul #CalatorPeValeaPrahovei este organizat de Turism Market si este sustinut de Hotel CumpatuEscapade Adventure Park ZamoraCramele Halewood,Produse Traditionale Zamora.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *