7 zile pana la eTravel Conference

Nu stiu cand a trecut timpul, dar iata ca suntem deja la fix o saptamana de eTravel Conference. Un eveniment care cu siguranta va deveni reper in industria de turism autohtona. Pentru ca cred foarte mult in educatie, indiferent de segmentul in cauza, cred in misiunea organizatorilor si o propag: modernizarea industriei de turism si introducerea in noua era a comunicarii.

eTravel Conference are loc pe 16 octombrie, la Crowne Plaza, iar inscrierile sunt inca deschise. Trebuie sa participi musai daca activezi in industrie, un pic de networking si best practice in comunicarea online nu strica nimanui. Din contra…Te poti inscrie in continuare, doar ca de acum se plateste bilet la pret intreg: 45 E + TVA doar la conferinta, 75 E + TVA doar la seminarii sau 120 E + TVA la ambele. Daca se inscriu 3 sau mai multe persoane de la aceeasi companie, se acorda un discount de 10%. Inscrierile se pot face aici.

Sunt cativa speakeri in panel pe care chiar vreau sa ii aud. Printre vorbitori:

Matthias Hautli  (Consultant si Business Manager, Kohl & Partner Viena); Kasper Hove (International Online Marketing Manager,momondo A/S); Remus Visan (Managing Director, Paravion Tour) ; Dan Virtopeanu  (Managing Partner, Breeze Mobile); Razvan Antoni (General Manager, Amadeus); Cezar Dumitru (Owner, Imperatortravel.ro); Razvan Pascu (Managing Director, Travel Communication Romania); Andrada Crangus (Consultant independent de marketing in turism); Narcisa Suruianu (Travel Blogger, TravelGirls.ro).

Va recomand foarte tare seminariile, vor fi destul de aplicate si utile. Mai jos cateva informatii despre toate 3.

Seminarul Online Communication How to se adreseaza celor care doresc sa dobandeasca mai multe cunostiinte despre metodele de promovare online in industria turismului. Participantii vor avea ocazia sa afle de-a lungul celor doua sesiuni noi tactici de marketing, de relatii publice si comunicare online in turism, dar si strategii de promovare in social media & mobile.

Cel de-al doilea seminar, Digital Marketing Optimization, destinat celor care vor sa aprofundeze metodele de promovare prin intermediul marketingului digital, va aborda urmatoarele teme:  website optimization, search optimization, optimizarea conversiilor, optimizarea e-mail marketing si optimizarea Facebook.

Seminarul Hotel Distribution va aduce in prim plan cele mai benefice moduri de distributie online a unitatilor de cazare, programe de fidelizare a clientilor si de comunicare online, solutii cheie pentru manageri.

eTravel Conference este organizat de Evensys, by Cristi Manafu & company.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *