Hypermarketul de calatorii BestTourism.ro se dezvolta cu finantare europeana

Hypermarketul de calatorii BestTourism.ro investeste in turismul on-line! Finantarile nerambursabile europene Regio-Programul Operational Regional 2007 – 2013, axa prioritara 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local” acordate Hypermarketului de calatorii BestTourism.ro au ca scop crearea unei platforme si a unui site personalizat menite sa vina in ajutorul consumatorilor de calatorii.

Managerul proiectului Hypermarketul de calatorii BestTourism.ro, Ciprian Enea, ofera mai multe informatii cu privirea la aceste noi investitii din cadrul BestTourism.

Care este scopul acestui proiect si ce vizeaza aceste investitii?

Scopul proiectului este o dezvoltare mai buna in mediul on-line si mai ales sa venim in sprijinul turistilor cu o gama completa de informatii de baza, despre destinatiile si serviciile turistice vizate, de la articole, comentarii, bloguri si impresii de calatorie, si pana la compararea ofertelor la produsele turistice.

Investitia vizeaza achizitionarea de echipamente IT moderne, de software-uri specializate si dezvoltarea unui site personalizat, mult mai performant decat cel actual. Avem drept ”target” cresterea numarului de clienti din randul industriei de turism si intarirea pozitiei competitive a Hypermarketului de calatorii BestTourism.ro pe piata serviciilor de turism on-line.

Care este valoarea de investitii, si cum va facilita dezvoltarea proiectului noi locuri de munca?

Finantarea intregului proiect se ridica la aproximativ 200.000 de euro, din care 90% din totalul investitiei reprezinta finantare nerambursabila. Iar in ceea ce priveste locurile de munca, in prima faza vom absorbi cel putin sase noi posturi de lucru, atat pe partea de vanzari, cat si pe partea de actionari si management. Gratie implementarii acestui proiect, promovam o crestere a cererilor cu peste 80%, pe care doar o echipa de agenti de turism nu o poate sustine, mai ales in intervalul martie – august.

Cand va fi lansata noua platforma?

Dupa estimarile noastre, unele imbunatatiri isi vor face simtita prezenta inca de la inceputul lui 2015, dar credem ca versiunea beta va fi lansata la jumatatea anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *