Ieri si azi…cu Madalin Mancila

Pentru ca sunt genul de persoana care crede in oameni, ma las inspirata de aceia care genereaza evolutie, care fac mai mult decat spun si care sunt locomotive in lumea lor, am gandit rubrica Ieri si Azi. Tradusa printr-un mini interviu, din care sa ii cunoastem putin mai bine pe cei care ma inspira si imi dau enegie.

Rubrica debuteaza cu un prieten drag, din gasca Friends2.0, Madalin Mancila. Un leader, un om cu o capacitate fantastica de a isi genera schimbari si de a ii face pe ceilalti sa il urmeze.

Care e cea mai pregnanta amintire din copilarie?

Am foarte multe amintiri din copilarie, incepand cu cozile interminabile la ciocolata, continuand cu jocurile copilariei din fata blocului si incheiand cu momentele petrecute alaturi de sora mea mai mica, toate acestea imi trezesc si acum emotii greu de descris. 🙂

Ce iti doreai sa devii pe vremea aceea?

Mama mi-a spus ca atunci cand mi-au taiat motul ( Doamne, cum suna :)) ) unul dintre obiectele pe care le-am ales de pe tava a fost o surubelnita. Crezand ca acesta imi este destinul, mi-am dorit sa devin inginer electronist :-), iar astazi sunt la nivelul la care schimbarea unui bec imi creaza o usoara panica. 🙂

Care a fost primul job?

Asta chiar este o provocare pentru ca au fost foarte multe. Primul job incercat a fost vazantor de carti in parc iar primul job la care am castigat bani a fost ospatar la o terasa dintr-un parc. Se pare ca parc a fost cuvantul cheie care mi-a definit inceputul carierei in campul muncii. 🙂

Cat de mult regasesti in Madalin adult din cel copil?

Sincer, mai regasesc doar incapatanarea. In rest, incerc sa regasesc in Karina parti din copilaria mea, desi copilaria de astazi nu are nicio legatura cu copilaria de atunci.

Ce crezi ca este succesul?

Cred ca fiecare isi defineste propriul succes. Poti considera ca ai succes in momentul in care esti fericit cu rezultatul la care ai ajuns.

Ce te motiveaza zilnic?

Am asteptari foarte mari de la mine iar teama de mediocritate ma motiveaza sa fiu cel mai bun in tot ceea ce fac. Sper sa-mi iasa.

Cum ai descrie fericirea in viziunea ta?

Simplu. Prin liniste, echilibru, implinire.

Cate tari ai vizitat pana acum si care este top 3 locuri favorite in lume? Dar in Romania?

Nu am vizitat atat de multe tari. Am vizitat mai multe destinatii din cadrul aceleiasi tari, iar un top ar fi Viena, Cinque Terre, Bavaria. Ordinea conteaza mai putin.

Ce te relaxeaza cel mai mult?

Spa-ul si cititul. Din pacate apuc sa le fac destul de rar iar faptul ca nu am mai reusit sa citesc atat de mult pe cat mi-as fi dorit reprezinta una dintre dezamagirile mele. Lucrez sa rezolv. 🙂

Care e felul de mancare preferat?

Imi place bucataria italiana foarte mult astfel ca pastele ma fac fericit. 🙂

3 carti pe care le-ai recomanda pentru vacanta?

Secretele Succesului – Dale Carnegie

Cum sa livrezi fericire – Tony Hsieh

Screw it, Let’s do it – Richard Branson

Care e urmatoarea calatorie planificata?

Mi-as dori sa ajung in Grecia dupa 10 ani de pauza. 🙂

Unde te vezi peste 5 ani?

Pe cele mai inalte culmi ale succesului. Ti-am spus ca am asteptari mari de la mine. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *