Premiera in turismul romanesc: Un consultant de la Besttourism.ro a realizat turul celor mai mari 7 insule ale lumii

Ciprian Enea este primul român care a făcut turul celor mai mari 7 insule ale lumii. În ultimii ani el a călătorit în Groenlanda, Noua Guinee, Borneo, Madagascar, Baffin, Sumatra si Honsu. Proiectul s-a desfăsurat sub patronajul Hypermarketului de Călătorii Besttourism.ro si reprezintă o continuare a premierelor naționale în domeniul turismului realizate de Ciprian Enea în parteneriat cu   Besttourism.ro.

Dintre acestea amintim: ”Top 7 noi minuni ale lumii” si ”Topul celor mai frumoase 100 de destinatii ale lumii”, prilej cu care Ciprian Enea a vizitat si documentat în calitate de consultant turism aproximativ 140 de tări.

Rep: Besttourism.ro ”a vizitat” prin intermediul dumneavoastră  în jur de 140 de tări. Cât de mult   contează acest lucru pentru turistii Hypermarketului de Călătorii?

C.E. Ne-am propus mereu să venim în sprijinul turiștilor cu o gamă complexă de informatii de bază despre destinatiile si serviciile turistice din întreaga lume. Ne place ca atunci când recomandăm o destinație să nu vorbim din ceea ce vedem pe net, ci din experienta trăit de noi la fata locului. Si să oferim turiștilor toate informatiile de care dispunem cu ajutorul  articolelor, comentariilor, blogurilor și impresiilor de călătorie postate pe noua platformă Besttourism.ro

Rep: Despre ce platormă este vorba?

C.E. Am accesat un program european prin intermediul cărora  turistii din România beneficiază de o gamă largă de informatii pe platforma Hypermarketului de Călătorii Besttourism.ro.

Proiectul, în valoare totală de aproximativ 250.000 euro, are finanțare nerambursabilă în proporție de 75% prin Regio-Programul Operational Regional 2007 – 2013, Axa Prioritară 4 “Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional si local”, domeniul major de intervenție 4.3 “Sprijinirea dezvoltării microintreprinderilor”.

Rep: Care sunt avantajele noului site?

C.E. Utilizatorii site-ului primesc  sfaturi de călătorie avizate, în timp real, de la consultanții, redactorii, bloggerii sau turiștii care postează impresii de călătorie pe Besttourism.ro.

Astfel ei găsesc si achizitionează la cele mai bune preturi sejururi, bilete de avion, cazări, croaziere, chartere etc. Practic, ne vom îmbunătăti si mai mult serviciile de ofertare, concomitent cu dezvoltarea considerabilă a secțiunea de informare a noii platforme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *