Ramai cu bine, 2017!

Rasuflu usurata! A venit si ziua 365 a unui an ce a picat nu foarte usor pe umeri.

2017 mi-a aratat tot ce a avut mai rau dar si bine deopotriva. Mi-a dat moralul de pamant pana in abisul Marianelor dar mi l-a ridicat si pana la stele. Mi-a dat iubire multa, intelegere si sustinere, cat sa simt ca pot trece cei mai inalti munti.

In 2017, timpul m-a lovit, m-a imbratisat, m-a iubit, m-a pedepsit, m-a vindecat, mi-a luat pe cineva extrem de drag dar mi-a si salvat pe altcineva, mi-a rupt ceva din mine pentru totdeauna dar m-a si facut mai puternica. M-a trezit, mi-a dat lectii, mi-a deschis ochii. Am inteles cine sunt, care-mi sunt limitele, prioritatile, oamenii importanti, ce-mi doresc. Si mai ales, m-am mai (re)castigat pe mine.

M-am ratacit de unii, i-am (re)intalnit pe altii, frumosi si inimosi. 2018 va fi mai mult despre mine, despre ai mei dragi, despre ce-mi place, despre prieteni, despre acum si maine, despre a scrie, a iubi si a darui mai mult, despre libertate, despre a fi mai uman si despre a mai face cativa pasi spre cea mai buna versiune a mea.

Le multumesc tuturor celor din viata mea, pentru ca sunt!

2018, te astept cu bratele deschise, cu incredere si cu tot ce am mai bun de dat!

La multi ani cu sens!
PS. 2018 va fi si despre revenirea timida la ceva ce imi da aripi, anume scrisul. Aici, in acest spatiu creat cu emotii si multe frici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *