Pe un nou drum…

Sunt ceva ani de când tot am dialoguri cu mine însămi legate de întoarcerea la scris. Scrisul ăla din suflet, care știu că mi se așterne firesc, coerent și fără pauze. Atâtea povesti adunate și nescrise, pentru că m-am încăpățânat mereu să scriu din cap, nu din inimă. Mi-am măsurat cuvintele cu precizia croitorului care măsoară tiparele. Și mi-am pus singură oprelisti. De parcă ar fi stat lumea-n loc de textele mele. Cu erori, cu emoții reale, cu fraze scrise la prima simțire.
Acum le-am dat drumul și nu le mai opresc. Acum dau cuvintele de-a dura cum mă dădeam iarna cu sania pe derdeluș, fără frică.

Si când să fie momentul mai potrivit, decât la granița unui nou început? De când mă știu, am simțit că am o capacitate foarte mare de a mă adapta. Oricând, în orice context, cu toate riscurile. Așa se face că toate deciziile mele de până acum au fost luate după intuiție în primul rând, abia mai apoi după rațiune. Așa se face că, făcând o radiografie profesională rapidă, dupa 10 ani de strâns experiențe frumoase în trustul Intact, în 2014 m-am aruncat cu ochii închiși și entuziasm maxim în vâltoarea antreprenoriatului, cu proiectul KOON, pus la dospit, crescut cu trudă și pasiune, în tandem și cot la cot cu Nicoleta. De curând, a venit momentul unui nou drum. Povestea KOON merge mai departe fără mine, dar sunt sigura că pe un drum pavat cu cărămizi solide, cu personalitate, atipice și aparte. Cu Nicoleta la cârma, care va duce visul mai departe, cu suișuri si coborâșuri.

Pentru mine, de putin timp, povestea Brandelligence a pornit pe drumul comunicării cu empatie. Brandelligence este un butic de comunicare creativa si responsabila, cu activitate preponderanta in industria HORECA. Cu clienți tare dragi, cu oameni compatibili sufletului meu, cu o echipă surprinzătoare si cu multe idei frumoase clocotind, așteptând să fie condimentate și îmbrățișate ca sarea-n bucate. Da, sunt gurmanda, de aici și aluzia culinară. Nu mă pot abține să nu leg ceva de bucătărie. Tot la fel sper să nu mă pot abține si de la mise-en-place-ul cuvintelor, pregătite să se transforme in povești savuroase. Gata să mai condimenteze zilele si rutina. Pe ale mele și sper eu, pe alocuri măcar, și pe ale voastre.

#spiceupyourlife #eatexploreenjoy

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *